Frequently asked questions

Op welke wijze kan ik over producten van Pharma Cooling beschikken?


Pharma Cooling is een business-to-business bedrijf. We hebben geen standaard producten, we bouwen oplossingen op maat. We leveren aan de farmaceutische industrie, groothandels en apotheken.
Welke ondersteuning kan ik van Pharma Cooling verwachten?


We begrijpen als geen ander welke problemen zich kunnen voordoen bij het transporteren en opslaan van medicijnen waarbij koeling vereist is. Deel uw uitdaging met ons. We zullen u vrijblijvend van een advies voorzien.
Is het mogelijk om een oplossing uit te testen?


Ja. Een eerder geproduceerde koeloplossing kunnen we een beetje 'tweaken' zodat het voor u geschikt is om u een goede impressie te krijgen van de kwaliteit en mogelijkheden.
Aanschaf is kostbaar of niet gewenst. Zijn er andere mogelijkheden om de koeloplossing in te zetten?


Wanneer het aantal gewenste exemplaren toeneemt neemt ook de mate van investering toe. We bieden een lease mogelijkheid aan om de koeloplossing in te zetten zonder aanschafkosten. Voor het gebruik van de units betaalt u maandelijks bedrag.
Kunnen de gegevens zoals de temperatuur tijdens transport en opslag ook worden opgeslagen en inzichtelijk worden gemaakt?


Ja. Onze koeloplossingen kunnen worden voorzien van sensoren van één van onze partners. Deze sensoren monitoren continu de in- en externe factoren. Bovendien kunnen deze gegevens op afstand inzichtelijk worden gemaakt.